Zo word je steenrijk - Bas van Nuland

Neem contact op met Bas!

Wil jij als ondernemer graag met Bas in contact komen om te kijken of jij goed verzekerd bent? Vaak denkt men van wel, maar er zijn altijd heel veel mitsen en maren. Laat even je e-mailadres achter op de site en je ontvangt de gegevens van Bas. Bas is gespecialiseerd in Vastgoed & Bedrijfsverzekeringen. Reageer via het formulier en ontvang alle informatie.

Bas van Nuland - Verzekeringsadviseur Vastgoed & Bedrijven

Genieten heeft Bas pas later in zijn leven geleerd. Vroeger werkte hij te hard, miste hij mooie momenten en leed zijn eigen gezondheid eronder. De realisatie kwam alsnog; Werk is maar werk en er is zoveel meer. Zoals zijn 3 dochters! Een lange carrière in het verzekeringswezen hebben hem wel heel veel inzichten en mooi menselijk contact opgeleverd. Want verzekeren dat is echt mensenwerk.

In deze aflevering krijg jij te horen wat het verband is tussen verzekeringen, hondenvoer en metaaldetectie is. Bas vond met dat laatste zelfs een trouwring en kreeg die terug bij de rechtmatige eigenaar. Mooi toch?! Wil jij als ondernemer graag met Bas in contact komen om te kijken of jij goed verzekerd bent? Vaak denkt men van wel, maar er zijn altijd heel veel mitsen en maren. Laat even hierboven je e-mailadres achter en je ontvangt de gegevens van Bas.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.