Zo word je steenrijk - Marko Bajić

Vraag jouw TikTok stappenplan aan!

Omdat jij ook graag groot wilt worden op TikTok en daar jouw doelgroep wilt gaan bereiken heeft Marko een heel waardevol gratis stappenplan voor jou wat je daarbij gaat helpen. Dus reageer via het formulier en ga succesvol aan de slag op TikTok (met of zonder dansjes).

Marko Bajić - Video Content Creator

Gast van vandaag is Video Content Creator Marko Bajić. Dat klinkt niet echt Nederlands en dat is het ook niet. Marko zijn roots liggen namelijk in Bosnië, waar zijn ouders ooit moesten vluchten voor de oorlog. Door deze start had hij vroeger als kind best een identiteitscrisis en was hij vrij introvert. Er werd toen hij jong was niet altijd naar hem geluisterd en dat gaf hem een prikkel om toen hij ouder werd extra gezien te willen worden. Je kan zijn gezicht inmiddels al kennen omdat hij best vaak voorbij komt op social media. Hier is hij namelijk een expert in geworden en een veelvuldig gevolgd kanaal op bijvoorbeeld TikTok en Instagram.

Marko maakt nu zo’n 25 video’s per week en zijn hersenen zien dan ook in alles content voor een volgende movie. Informeren, inspireren en entertainen is daarin de gouden combinatie! Deze uitzending zit vol praktische tips en regels die helpen bij het maken van een goede videoboodschap die de meeste kans heeft om viraal te gaan en goed aansluit bij jouw doelgroep. Marko leert anderen mensen om hun stem te vinden op social media met zijn bedrijf Reconstructed.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.