Zo word je steenrijk - Thijs Verlangen

Claim je e-book en/of vraag een intake gesprek aan!

Om jou te helpen bij het bereiken van jouw financiële doelen en gewenste pensioenleeftijd heeft Thijs een super waardevol E-book met praktische stappen en ideeën gemaakt. Alles van het organiseren van je persoonlijke financiën tot het investeren in verschillende beleggingen. Wil jij als ondernemer verder kennismaken en sparren met Thijs dan kan dat tijdens een vrijblijvend intake gesprek. Reageer via het formulier en ontvang alle informatie.

Thijs Verlangen - Vermogensplanner 2.0

Self made kan je Thijs Verlangen gerust noemen. Geboren in een echt arbeidersgezin en een heel lang educatief pad gevolgd van VMBO tot en met een Master. Hij werd financieel geïnspireerd in zijn jeugd en zijn ogen werden geopend. Hierna begon hij aan een carrière van zelfverbetering door middel van studies en promoties. Altijd intelligent gebruik makend van de kansen die werkgevers hem boden en zichzelf slimmer gemaakt. Ook begon hij al op zijn 19e met beleggen.

Thijs besloot zijn opgedane praktische en theoretische kennis te gaan gebruiken om structureel en verantwoord vermogen te gaan opbouwen. Met een beter rendement dan klassieke vermogensbeheerders en alles ondersteund door data, ervaring, wetenschap en software. Nu laat Thijs ondernemers zien hoe ze hun financiële toekomst kunnen veiligstellen en zorgen voor hun onafhankelijkheid. De AOW bestaat straks niet meer, voor velen is er geen pensioenopbouw en tot je 73e werken wil niemand. Tijd dus om zelf je verantwoordelijkheid te pakken.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.