Zo word je steenrijk - Jeanet & John

Doe nu de test!

Ben jij ondernemer en wil je weten hoe je ervoor staat op de vlakken Strategie, Zichtbaarheid, Team en Geld? Doe dan de ‘Vakman naar Leider’ test. In twee minuten tijd geef je antwoord op 15 vragen en krijg je vervolgens een persoonlijk rapport van 17 pagina’s in je mailbox. Ook krijg je gratis content (video’s, podcasts, etc) die aansluiten op jouw behoeftes zodat je jezelf kunt gaan optimaliseren. Reageer nu via het formulier en ga van start!

Jeanet & John - No Bullshit Coaches

De gasten in deze aflevering, Jeanet en John, investeerde maar liefst meer dan 500.000 euro in scholing voor zichzelf. Puur en alleen om zelf te groeien en kennis door te kunnen geven aan anderen. John legt je graag uit wat nu precies het verschil is tussen coaching en therapie en heeft een uitgesproken mening over de mensen die zich tegenwoordig zomaar coach noemen. Jeanet investeert onder andere in NFT’s, aandelen, goud, crypto maar ook in… Whisky! Het gaat Jeanet en John niet zo zeer om het proeven of drinken, want ze drinken allebei geen alcohol, maar vooral om de gedrevenheid en passie van de whiskymaker en de verhalen eromheen.

Ben jij ondernemer en wil je weten hoe je ervoor staat op de vlakken Strategie, Zichtbaarheid, Team en Geld? Doe dan de ‘Vakman naar Leider’ test. In twee minuten tijd geef je antwoord op 15 vragen en krijg je vervolgens een persoonlijk rapport van 17 pagina’s in je mailbox. Ook krijg je gratis content (video’s, podcasts, etc) die aansluiten op jouw behoeftes zodat je jezelf kunt gaan optimaliseren. Zo kun je alvast een basis leggen en kijken waar het beter kan.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.