Zo word je steenrijk - Maaike van Rheenen

Meer informatie over Maaike en de cursus!

Vandaag de dag is Maaike bezig met haar zielsmissie en helpt ze anderen bij het doorbreken van hun eigen beperkende overtuigingen. Wil jij ook hiermee aan de slag samen met Maaike, volg dan haar ‘Dear universe, show me the money’ cursus voor slechts €37. Reageer via het formulier en ontvang alle informatie.

Maaike van Rheenen - Intuitive Life Coach

Op een festival kom je van alles leuks tegen, maar zelden iets wat je leven ingrijpend verandert. Toch is dat wat Maaike heeft ervaren. Hoe dat precies zit hoor je in deze aflevering. Vandaag niet over standaard zaken maar iets heel anders dan anders. Sommigen zullen sceptisch zijn en dat was Maaike zelf initieel ook. Maar geef het een kans en ga het zelf ervaren. Geld en spiritualiteit hebben meer met elkaar te maken dan je misschien denkt want geld is tenslotte ook energie.

Maaike was vroeger alleen bezig met wat ze niet wilde en niet met wat ze juist wel wilde. Ze trok de verkeerde dingen aan en was altijd op zoek naar bevestiging. Nadat haar eerst visionboard was uitgekomen realiseerde ze zich dat dat haar ook niet het werkelijke geluk bracht. Vandaag de dag is ze wel bezig met haar zielsmissie en helpt ze anderen bij het doorbreken van hun eigen beperkende overtuigingen. Wil jij ook hiermee aan de slag samen met Maaike, volg dan haar ‘Dear universe, show me the money’ cursus voor slechts €37. Reageer via het formulier en laat je gegevens achter dan ontvang je alle informatie.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.