Zo word je steenrijk - Mirjam Hegger

Vraag je stappenplan aan en maak kans op een GRATIS boek!

Jij als fan van de Zo word je steenrijk podcast weet dat we geregeld leuke voordeeltjes of prijzen hebben. Zo ook nu; Je maakt namelijk kans op 3 setjes van haar Boek + Magazine en krijgt sowieso het digitale Podcast Stappenplan van Mirjam gratis in je inbox. Dit vormt het fundament van je eigen podcast. Reageer via het formulier en laat je horen!

Mirjam Hegger - Podcast Expert

Een podcast opnemen met een echte podcast expert is natuurlijk best wel spannend. Vandaag hebben we Mirjam Hegger te gast die je best de Podcast koningin van Nederland kan noemen. Zij is één van de inspiraties achter deze podcast en Martijn heeft dan ook bij haar een cursus gevolgd. In 2016 begon Mirjam met haar eigen podcast en ontwikkelde ze haar passie voor het podcasten. Zelf afleveringen maken doet ze nog steeds, maar inmiddels helpt en inspireert ze anderen ook bij het creëren van hun eigen versies. Haar lijfspreuk is ook niet voor niets: Laat je horen! Want iedere stem en verhaal is uniek en verdient het om gehoord te worden.

Haar kennis delen doet Mirjam onder andere via haar eigen podcasts, cursussen, tijdens het Podcast Summit of in haar boek. Recent heeft ze namelijk haar nieuwe boek gelanceerd genaamd Succesvol Podcasten Voor Ondernemers. Hierin helpt ze ondernemers om hun unieke stem te vinden en contact te leggen met hun doelgroep via dit leuke medium. Deze aflevering zit boordevol met tips en tricks voor het opzetten en uitbreiden van een eigen podcast. En ook ideeën om geld te verdienen met je podcast want dat is echt mogelijk. Jij als fan van de Zo word je steenrijk podcast weet dat we geregeld leuke voordeeltjes of prijzen hebben. Zo ook nu; Je maakt namelijk kans op 3 setjes van haar Boek + Magazine en krijgt sowieso het digitale Podcast Stappenplan van Mirjam gratis cadeau. Dit vormt het fundament van je eigen podcast. Reageer via het formulier en laat je horen!

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.