Zo word je steenrijk!

In Nederland rust een grote taboe op geld. Maar hoe komt dat eigenlijk? Iedereen wil toch voldoende geld hebben om geen geldzorgen te kennen en een droomleven te leiden? 

In “Zo word je steenrijk!” maakt host Martijn van den Berg van Vrijheid Vastgoed geld bespreekbaar en begrijpbaar. 

Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Na het luisteren van deze podcasts weet je: Ja, zo word ik steenrijk!

Martijn van den Berg had 0 financiele kennis en een schuld van 30.000 euro, na ook nog eens te zijn opgelicht ging het roer om. In 16 maanden tijd bereikte hij financiele vrijheid en ondertussen is hij self made miljonair.

Subscribe om een notificatie te ontvangen wanneer er weer een nieuwe aflevering online is.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.