Zo Word Je Steenrijk Op Reis #9 – Over 4 panden in 1 jaar, uit je comfortzone en OPM met Kevin Withaar

Dat je gewoon dingen moet doen bewijst Kevin Withaar. Hij zag me tijdens de vrijdagmiddagborrel lopen op het strand van Curaçao, maar wou me in eerste instantie niet aan te spreken. Na de initiële twijfeling stelde hij zich voor als een oud-cursist en hadden we een leuk gesprek samen met onze partners erbij. Hij bedankte me voor de opgedane kennis en ik was super blij om te horen dat hij inmiddels al 4 panden heeft. Daar doe ik het voor! Op zaterdag appte hij dat hij graag eens in de podcast zou komen om zijn verhaal te doen. Een dag later namen we dit gesprek op. De moraal: kom in beweging. Neem actie. Daar ontstaan de mooiste dingen uit.

Uit Kevin zijn verhaal ga je leren:

– Wat hij vroeger mee kreeg over geld en hoe hij struggelde in Brazilië tijdens zijn jeugd

– Wat de belangrijkste dingen waren die hij meegekregen heeft van onze live workshop

– Hoe hij met OPM (Other Peoples Money) zijn eigen huis en 2 beleggingspanden gefinancierd heeft

– Waarom hij zo graag miljonair wil worden voor zijn 40e of was het nou 35e?

– Hoe hij met handig zijn en twee rechterhanden succes heeft en veel geld 

– Hoe zijn leven veranderde door vastgoed

– Wat zijn boodschap is voor mensen die denken vastgoed zonder kennis, netwerk of hulp te kunnen doen

– Welke kansen hij op dit moment in Nederland ziet

GA JIJ DE NIEUWE KEVIN WORDEN?!

Nee, want jij bent jij. Daarnaast is vastgoed geen wedstrijd en doet iedereen het in zijn / haar eigen tempo met eigen doelen en een eigen strategie. Vanuit Vrijheid Vastgoed helpen we al meer dan 1000 mensen om op een veilige manier te beleggen in vastgoed in Nederland. 

Voor Kevin begon het ook allemaal met een gesprek met iemand uit ons team. 

Wil je ook weten of vastgoed bij jou past? Samen je doelen bespreken? Plan jouw gesprek nu in: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.