Zo Word Je Steenrijk Op Reis #8 – Over ondernemen, business class vliegen en miljonair zijn met Simone Levie

Het mooie aan Zo Word Je Steenrijk Op Reis is dat we niet echt een schema hebben wat weken of maanden van tevoren is gemaakt zoals we dat in Nederland wel doen.

De ene na de andere leuke gast komt hier op Curaçao gewoon “aanwaaien”. Ik probeer ze vervolgens enthousiast te maken om achter de microfoon te gaan zitten en hun verhaal, lessen en tips met jou te delen. Zo ook deze week. Ze is schrijver, spreker en visionair, online ondernemer en zegt dat business en spiritualiteit prima samen kunnen gaan… Ook zij heeft een podcast over geld, namelijk ‘Miljoenenpraat’. De gast van deze week is niemand minder dan: Simone Levie!

Wat jij in deze podcast gaat leren: 

– Waarom geld belangrijk is voor Simone en ze wil dat er veel meer vrouwen miljonair gaan worden

– Wat Simone geleerd heeft toen ze als oud vuil aan de kant werd gezet en in de schulden zat

– Wat Simone over geld had willen weten toen ze 18 jaar was

– Simone haar geheimen van een “selfmade” miljonair

– Hoe je kan starten voordat je er klaar voor bent (Start before you are ready)

– Hoe je moederschap met ondernemen combineert

– Hoe je succesvol kan samenwerken met je partner

En nog veel veel meer!

GRATIS WERKBOEK:

Ontvang een gratis fysiek werkboek van Simone over hoe jij je eigen online product kan lanceren. Je betaalt alleen de verzendkosten a € 5,95. Super waardevol!

Claim die van jou via:

https://zowordjesteenrijk.nl/simone/

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Even wat anders: wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.