Zo Word Je Steenrijk Op Reis #7 – 15 bedrijven + 500 miljoen en nog maar net begonnen met Edwin Schaafsma

Zonder twijfel is Edwin (40 jaar) de rijkste gast die Martijn tot nu toe in Zo word je steenrijk heeft gehad. En dan hebben we het ondanks zijn 15 bedrijven en 500 miljoen euro omzet zeker niet eens alleen over de financiële zin van het woord.

Maak kans op 1 van de 15 strategiegesprekken met Edwin: https://zowordjesteenrijk.nl/edwin

Edwin is ondernemer in hart en nieren die nu voor een omzetdoel van 1 miljard, en vervolgens een winst van 1 miljard, gaat. Daarnaast is hij angel investor, partner van Julia, vader en vooral steenrijk in veel meer dan alleen geld.

Wat jij in deze podcast gaat leren:

– Hoe Edwin vroeger over geld dacht en waarom het zijn droom werd om een eigen bank te starten

– Gouden tips over succesvol ondernemen en het kraken van de code

– Hoe je steenrijk kan worden en dan niet alleen in financiële zin, maar zeker ook daarbuiten

– Over angel investing

– Hoe je aan je business kan werken i.p.v. er in

– Wie Edwin zijn mentoren en voorbeelden zijn

– Hoe je moet ondernemen en je tijd goed kan managen zodat je net als Edwin meerdere bedrijven tegelijk kan besturen

– Over groot denken en groot doen

– Hoe Edwin en zijn vrouw Julia jou kunnen helpen om een betere ondernemer te worden en uit je bedrijf te stappen

 

En nog veel meer!

Aan het einde van deze aflevering heeft Edwin ook een fantastisch aanbod voor je! Als luisteraar van de podcast maak je namelijk kans op 1 van de 15 strategiegesprekken met Edwin t.w.v. 500 euro (Edwin zijn tijd kost normaal 1000 euro per uur en het gesprek duurt 30 minuten, dit is nog los van de waarde die jij krijgt van Edwin in de call).

Let wel dit is alleen voor reeds bestaande ondernemers die vast zitten of de volgende stap willen zetten.

Maak via https://zowordjesteenrijk.nl/edwin kans op 1 van de 15 gesprekken door je naam en e-mail achter te laten. 

Via die link kan je ook je kortingscode aanvragen voor het Growth Accelerator Programma van Edwin en zijn vrouw Julia. 

 

Hiermee behaal je: Meer omzet. Meer groei. Meer succes. 

En ze beloven dat als je hun kennis toepast je binnen 1 jaar je minimaal je bedrijf zal kunnen verdubbelen. In 8 weken volg je de cursus en maak je je eigen groeiplan en volg je online wekelijkse coaching van Edwin en Julia. Normaal is die investering 4995 euro, maar met onze kortingscode krijgen de eerste 5 ondernemers maar liefst 2000 euro korting en is de investering slechts 2995 euro. 

https://www.zowordjesteenrijk.nl/edwin

Claim jij 1 van de 5 plekken en ga jij naar de next level met je onderneming?

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Even wat anders: wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.