Zo Word Je Steenrijk Op Reis #6 – “Nooit meer naar huis” met Janneke van den Brink – Financieel Vrije Vrouw

Niet eerder hadden we een gast voor de tweede keer, maar voor alles is een eerste keer dus ook een eerste keer om een gast voor de tweede keer te vragen… šŸ˜‰

Gratis vermogenstool & 50% korting op de FIRE Masterclass voor Zo Word Je Steenrijk luisteraars, alle info en claimen: https://zowordjesteenrijk.nl/fire

Het is onze vriendin en buurvrouw hier op CuraƧao: Janneke van den Brink van Financieel Vrije Vrouw. Wel hebben we gezegd dat we het dit keer graag over andere en nieuwe dingen wilden hebben en kozen we onder andere het reizen en digital nomad bestaan als onderwerp.

Wat je in deze podcast gaat ontdekken:

– Hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben.

– Waarom Janneke en man Jacco alles in Nederland verkochten en vertrokken.

– Wat het verschil is tussen op vakantie gaan en reizen.

– Hoe een gemiddelde dag er hier op CuraƧao uit ziet en of het hier is wat we ervan verwacht hadden.

– Wat de grootste inzichten zijn geweest.

– Hoe Janneke haar work – life balance hier op reis is.

– Hoe Janneke en ik over het corona beleid denken.

– Waarom Janneke het ā€œontspullenā€ zo lekker vond.

En nog veel meer!

Dus veel luisterplezier!

Heb je de eerste podcast (Aflevering 7, 2 juni 2021) gemist?

Die kan je hier vinden en terugluisteren:

Spotify: https://open.spotify.com/episode/76TQsnIwjQd05UKXweZs8o?si=g8k12h0vSgyhYEXNi7W2sQ

Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/7-met-janneke-van-den-brink-we-staan-aan-de/id1565309476?i=1000523873840

GRATIS VERMOGENSTOOL EN 50% KORTING OP DE FIRE MASTERCLASS VOOR ZO WORD JE STEENRIJK LUISTERAARS!

Ontvang van Janneke en Jacco gratis de vermogenstool om uit te rekenen hoe jouw vermogen groeit en hoe rijk je echt bent!

Ben je niet helemaal blij met de uitkomst daarvan? Wil jij graag weten waar en hoe je kan starten om zelf financieel vrij te worden? De FIRE Masterclass die door Janneke en Jacco van den Brink is gemaakt kan een geweldig zeer laagdrempelig, maar praktisch, startpunt zijn.

De normale investering voor de FIRE Masterclass bedraagt 149 euro incl BTW, maar luisteraars van de ZWJS podcast krijgen maar liefst 50% korting. Je investering bedraagt dan slechts 74,50 euro! Met een 100% niet tevreden geld terug garantie!

Ga naar https://zowordjesteenrijk.nl/FIRE/ om de gratis vermogenstool aan te vragen. Je krijgt dan ook een vrijblijvende mail met de kortingscode voor de cursus die je kan gebruiken. Het downloaden van de gratis tool verplicht je dus niet tot aankoop van de cursus, al is het wel slim en waarschijnlijk 1 van de beste investeringen die je ooit gedaan hebt.

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het ā€œrijksteā€ land van de wereld te maken!

Even wat anders: wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiĆ«le vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californiƫ op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.