Zo Word Je Steenrijk Op Reis #5 – NFT’s: Scam, hype of de toekomst? Praktische uitleg, deel 2/2

Deze week het tweede deel over NFT’s. Heb je deel 1 (Zo Word Je Steenrijk Op Reis aflevering 4) gemist? Luister die dan eerst nog even. Zo heb je de basis en snap je de context beter. In die aflevering hebben we het gehad over wat NFT’s en de metaverse zijn en vertelden mijn 3 gasten Michael, Ray en Fa over hun verhaal. Ook gaven we je een NFT woordenboekje zodat je veel termen beter snapt.

Download gratis het speciaal voor jou gemaakte e-book over hoe jij veilig NFT’s kan aankopen en bewaren: https://zowordjesteenrijk.nl/nft

Nu is het tijd om meer de diepte in te gaan. Zo beantwoorden we vragen als: Hoe kan je op een praktische manier nou NFT’s aankopen en bewaren. Hoe kan jij geld gaan verdienen met NFT’s? Wat is staken? Hoe kan je land aankopen in één van de metaverses? Hoe kan je geld verdienen met play2earn gaming en farming?

Hoe bepaal je de waarde van een NFT? Welke platformen gebruik je om NFT’s aan te kopen en te bewaren? Wat zijn de risico’s waar je op moet letten?

We blikken ook vooruit op de toekomst en ik vraag de mannen hoe NFT’s over 10 jaar in ons dagelijks leven geïntegreerd zullen zijn. Kortom: weer meer dan genoeg redenen om lekker te gaan luisteren!

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken!

Even wat anders: wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.