Zo Word Je Steenrijk Op Reis #4 – NFT’s: Scam, hype of de toekomst? De basis, deel 1/2

NFT’s. De laatste tijd word je doodgegooid met deze term, want ook de mainstream media heeft lucht gekregen van dit relatief nieuwe fenomeen. NFT staat voor Non Fungible Tokens. Maar wat zijn het precies? Wat kan je er mee? Is het een grote hype? Een scam? Of is het de toekomst?

Download gratis het speciaal voor jou gemaakte e-book over hoe jij veilig NFT’s kan aankopen en bewaren: https://zowordjesteenrijk.nl/nft

Als host van de Zo word je steenrijk podcast zat Martijn met erg veel vragen. Vragen die ook bij veel andere Nederlanders leven. Want het klinkt allemaal super spannend en interessant, maar waar begin je? Hoe bepaal je of een NFT project goed is of niet en wat de waarde er van is? En hoe koop je ze dan veilig aan?

Voordat Martijn vertrok naar Curaçao had hij zich voorgenomen zich daar te gaan verdiepen in deze mooie nieuwe wereld. Niet wetende dat de buren 3 jonge Nederlandse gasten zouden zijn die zich hier al sinds 2017 mee bezig houden. Toeval bestaat niet!

Zij weten alles, nou niet alles maar wel heel veel, over NFT’s maar ook de metaverse(s), staken, play to earn gaming, farming en meer. Want dat NFT’s veel meer zijn dan een plaatje van een aap wat voor een paar ton of meer verkocht wordt dat blijkt al snel uit deze aflevering.

Omdat het onderwerp vrij complex is en we echt de diepte in wilden gaan hebben we er voor gekozen om er een tweeluik van te maken. In de eerste aflevering vertellen Michael, Fa en Ray meer over hun achtergrond en eigen verhaal. Hoe kwamen zij in deze wereld terecht? Hoe kan je NFT’s gebruiken? Wat is de metaverse of metaverses? En we geven je een woordenboekje met veel NFT definities en afkortingen. Kortom: je krijgt de hele basis!

Deel 2/2 is het vervolg en gaat meer de diepte in. Dan wordt het meer praktisch en gaan we het hebben over hoe jij met NFT’s echt geld kan verdienen.

Ga er lekker voor zitten, pak pen en papier bij de hand en stel je open voor de wereld van NFT’s. Welkom in de Metaverse!

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken!

Even wat anders: wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.