Zo Word Je Steenrijk Op Reis #3 – Manifesteer en visualiseer je steenrijk met Mahsa van der Vaart!

Je bent wat je denkt. Thoughts become things. Het boek ‘The Secret’. Misschien heb je er wel eens over gehoord. Manifesteren… visualiseren… is dat mogelijk? En zo ja, hoe werkt dat dan precies? Is het spiritueel of zweverig? Of juist heel normaal? Hoe kan je dit toepassen in je eigen leven? Dit zijn vragen waar we nog niet eerder echt bij stil gestaan hebben in de podcast.

Hoe tof was het dat we op reis Mahsa van der Vaart tegenkwamen die helemaal in deze onderwerpen thuis is. Want zij is het levende bewijs dat je je dromen kan visualiseren en manifesteren. Let wel op, want voor je het weet woon jij ook in dat droomhuis op Curaçao 😉

Naast het manifesteren en visualiseren hebben we het veel over Mahsa haar grote held Tony Robbins, hoe ze 30 kilo afviel en het verschil tussen de ene en de andere coach. Wat zijn Mahsa haar volgende dromen en waarom heeft ze die dromen? Ook beantwoord Mahsa een vraag van 1 van onze luisteraars Helen: “Welke rituelen heeft Mahsa in haar dag?” 

Kortom genoeg redenen om ook deze aflevering te luisteren.

We hopen dat je de energie hoort en voelde die Martijn ook ervaarde tijdens het gesprek. Vond je de podcast waardevol? Zeg dan dankjewel tegen Mahsa en Martijn door een duimpje omhoog te doen, de podcast te delen, of een comment of review achter te laten. En vergeet uiteraard niet je te abonneren via je favoriete podcast kanaal.

Wil je per mail extra tips van Mahsa ontvangen over visualiseren en manifesteren en kans maken op 1 van de 5 gratis strategiegesprekken? Ga nu naar: https://zowordjesteenrijk.nl/mahsa

Volg Mahsa op Instagram: https://www.instagram.com/MahsaVander & Facebook: https://www.facebook.com/mahsavander

Voor nu veel luisterplezier en tot de volgende!

Over manifesteren gesproken: Wil jij vastgoed gaan manifesteren dit jaar en stappen zetten op weg naar financiële vrijheid of een passief inkomen? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je daarbij helpen en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is geheel gratis en vrijblijvend en hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.