Zo Word Je Steenrijk Op Reis #2 – Onthulling van onze 3 successen, lessen en plannen met Jacco van den Brink (Financieel Vrije Vent)

In ‘Zo Word Je Steenrijk Op Reis’ aflevering 2 heeft Martijn een speciale gast. Namelijk zijn tijdelijke buurman op het eiland, “de man van” de Financieel Vrije Vrouw… de Financieel Vrije Vent; Jacco van den Brink.

Een podcast met de 2 heren stond al langer op de planning, maar het was er in Nederland nog niet van gekomen. Gekscherend werd er dan over de titel ‘de praatjesmakers’ gesproken. Nu was er alle tijd voor een mooi gesprek.

De opname was eind 2021 en dus ook een mooie tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Zowel Martijn als Jacco delen hun 3 grootste successen van 2021, hun 3 grootste fouten / lessen en delen hun 3 grootste plannen voor het nieuwe jaar met jou. Erg veel kennis en inspiratie al zeggen we het zelf 🙂 

Gratis vermogenstool & 50% korting op de FIRE Masterclass voor Zo Word Je Steenrijk luisteraars!

Ontvang van Janneke en Jacco gratis de vermogenstool om uit te rekenen hoe jouw vermogen groeit en hoe rijk je echt bent!

Ben je niet helemaal blij met de uitkomst daarvan? Wil jij graag weten waar en hoe je kan starten om zelf financieel vrij te worden? De FIRE Masterclass die door Janneke en Jacco van den Brink is gemaakt kan een geweldig zeer laagdrempelig, maar praktisch, startpunt zijn.

De normale investering voor de FIRE Masterclass bedraagt 149 euro incl BTW, maar luisteraars van de ZWJS podcast krijgen maar liefst 50% korting. Je investering bedraagt dan slechts 74,50 euro! Met een 100% niet tevreden geld terug garantie!

Ga naar https://zowordjesteenrijk.nl/FIRE/ om de gratis vermogenstool aan te vragen. Je krijgt dan ook een vrijblijvende mail met de kortingscode voor de cursus die je kan gebruiken. Het downloaden van de gratis tool verplicht je dus niet tot aankoop van de cursus, al is het wel slim en waarschijnlijk 1 van de beste investeringen die je ooit gedaan hebt.

Wil je meer weten over het investeren in vastgoed? Vanuit Vrijheid Vastgoed leren we inmiddels al meer dan 1000 Nederlanders hoe ze een passief inkomen kunnen opbouwen naast hun andere inkomen. Dit doen we met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

Voor nu veel luisterplezier en tot de volgende!

Volg de Financieel Vrije Vent op Instagram: https://www.instagram.com/financieelvrije_vent/

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.