Zo Word Je Steenrijk Op Reis #16 – Terugblik op 4,5 maand en overwinteren Curaçao, inzichten en lessen met mijn vrouw Helena

Je kent vast de uitspraak: “de tijd vliegt voorbij”. Zo voelt dat ook voor mijn vrouw en mij. De 4,5e maand overwinteren op Curaçao zijn alweer voorbij… Als deze podcast uitkomt dan zijn we al terug in Nederland. Erg onwerkelijk. Wat hebben we een mooie en fijne tijd gehad. Wat hebben we veel BHtjes (Blijvende Herinneringen) gemaakt met onze IPBtjes (Inkomsten Producerende Bezittingen) in Nederland, namelijk ons verhuurde vastgoed. 

 

Trouwens; Er is in mei weer een 3-daags vastgoed live retreat. Hier meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

En ik heb zeker ook erg veel mooie gasten gehad in ZWJS Op Reis en vele diverse interessante onderwerpen besproken zoals vastgoed, NFTs, ondernemen maar ook ontspullen en spiritualiteit.

 

Samen met mijn vrouw Helena blik ik terug. 

Wat jij in deze podcast gaat ontdekken:

– Wat we over het algemeen over Curaçao vonden

– Wat de momenten waren dat we ons steenrijk voelden

– Waarom en aan wie we 1000 euro “fooi” gaven

– Hoe het gegaan is met de 4 V’s

– Wat onze hoogtepunten waren

– Welke dingen we minder leuk vonden

– Welke rol de mensen speelden die we hier hebben leren kennen

– Wat we het meeste gaan missen

– Wat we meer zijn gaan waarderen aan Nederland

– Of, wanneer en hoe we nog terug komen op Curaçao

Kortom: Hij zit weer boordevol waarde! Snel luisteren en laat ons weten wat je van de podcast vond.

Komt het overeen met jouw ervaringen van Curaçao? Ben jij wel eens gaan overwinteren? 

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben om net als ons te overwinteren op Curaçao? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. 

 

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratis-gesprek

Er is in mei weer een 3-daags live retreat. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s. 

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed & https://zowordjesteenrijk.nl

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.