Zo Word Je Steenrijk Op Reis #15 – Over spiritualiteit, ondernemen uit je hart en shamanisme met Jekaterina

Dit is een andere Zo word je steenrijk podcast dan dat jullie misschien gewend zijn. Spiritualiteit hebben we namelijk niet eerder echt behandeld in de podcast en dat is zonde, want naar onze mening wel erg belangrijk om ‘steenrijk’ te zijn of kunnen worden. 

Vandaag brengen we daar verandering in met Jekaterina! Nog zo’n mooi mens die we hier op Curaçao hebben ontmoet. 

Waar we het in deze podcast over hebben is:

– Shamanic Energy Healing en Cacao Healing Ceremonies

– Hoe je spiritualiteit en geld juist mooi kan combineren en het niet 2 compleet andere werelden zijn

– Waar Jekaterina letterlijk en figuurlijk vandaan komt

– Hoe burn-outs en een levensbedreigende ziekte haar het inzicht gaven dat “Rijkdom in het hart” zit en ze dat ging volgen 

– Wat ze leerde van hard werken en besodemieterd worden

– Dat het leven bestaat uit 3 lagen: body, mind and spirit

– Wat het verschil is tussen human being en human doing

GELEIDE MEDITATIE

Aan het einde van de podcast zit een heel mooi cadeautje verpakt. Namelijk een door Jekaterina geleide meditatie. Deze duurt iets meer dan 15 minuten en gaat over hoe je kan ondernemen vanuit je hart en je intuïtie. Afgestemd op jouw bedrijf en jouw onderneming. Manifesteer meer geld en geluk!

Veel luisterplezier!

Volg je Jekaterina op Instagram en laat je wat van je horen?

https://www.instagram.com/cacao_curacao/

WIN 1x EEN 1 OP 1 SESSIE MET JEKATERINA

We mogen een gratis decoupling sessie van 30 minuten weg geven! HPA axis reset (fight flight freeze). Iets wat men in de financiële wereld goed zou kunnen gebruiken. Dit kan zowel offline gedaan worden mocht iemand op Curaçao winnen maar ook online voor de Nederlandse luisteraars.

Wat moet je doen om kans te maken? Review & Volg Zo word je steenrijk op Spotify en stuur daar een screenshot van naar https://instagram.com/vrijheidvastgoed in een DM op Instagram. Volg uiteraard ook @cacao_curacao

 

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben om net als Martijn te overwinteren op Curaçao? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. 

Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratis-gesprek

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s. 

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed & https://zowordjesteenrijk.nl

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.