Zo Word Je Steenrijk Op Reis #14 – Over opruimen, minimalisme en ontspullen met Jessica van der Linden

De gast in deze aflevering heeft Martijn op de wereldberoemde vrijdagmiddagborrel op Curaçao ontmoet. Met Jessica van der Linden bespreekt hij een thema wat niet eerder besproken is namelijk opruimen, minimalisme en ontspullen. Jessica is namelijk Minimalisme Consultant & Opruimcoach en helpt mensen om rust en overzicht te creëren in hun spullen en in hun leven.

Want een opgeruimd huis, of zelfs een lege e-mailbox, zorgt voor een rustig hoofd en daarmee minder stress. Deze aflevering zit boordevol nuttige tips waarmee jij stappen kan gaan maken om zelf van die rust te gaan genieten. Met minimale spullen word jij een maximale versie van jezelf!

Wat jij gaat leren is:

– Wat een minimalisme consultant en opruimcoach is en doet

– Hoe je de 2 werelden die er zijn, namelijk de fysieke en de digitale, het beste kunt opruimen en opgeruimd kan houden

– Wat de verschillen zijn tussen opruimen (of is het nou verplaatsen), minimalisme en ontspullen en wat is de invloed daarvan op je dag en je leven?

– Een paar van Jessica haar grootste praktische tips

– Wat het je allemaal brengt om een opgeruimd huis of bureau te hebben

– Waarom je volgens Jessica hiermee moet starten voordat je aan financiële vrijheid begint

En nog veel meer!

CADEAU

Jessica geeft een prachtig e-book cadeau met daarin 5 quick wins voor meer rust in je huis of je werkplek: snelle opruimklussen van minder dan 10 minuten, maar met een groot effect. Dus fantastische hefboomtaken. Onthoud: niet geld maar tijd en energie zijn ons meest waardevolle bezit.

Dit GRATIS e-book kan je aanvragen via: https://zowordjesteenrijk.nl/opgeruimdstaatnetjes

Als je het e-book aangevraagd hebt krijg je in die mail ook informatie over een (online) opruimsessie met Jessica met maar liefst 25% korting. In plaats van 250 euro betaal je dan slechts 187,50. Tijdens zo’n opruimsessie van 3-4 uur ga je samen met Jessica aan de slag met een kleine ruimte of project, zoals je kledingkast, voorraadkast, digitale documenten/ mappenstructuur. Het is een ideale kans om kennis te maken met opruimen en minimaliseren en Jessica haar manier van werken. Bovendien ervaar je meteen het positieve effect van een opgeruimde ruimte op jouw leven! Wij weten zeker: dat smaakt naar meer.

Al dit waardevolle voordeel kan je hier aanvragen: https://zowordjesteenrijk.nl/opgeruimdstaatnetjes

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben om net als Martijn te overwinteren op Curaçao? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. 

Klinkt goed? 

Ga dan nu naar: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratis-gesprek

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s. 

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.