Zo Word Je Steenrijk Op Reis #13 – Van verpleegkundige naar financieel vrij en op Bonaire leven met Elsbeth Rispens

Dit is de eerste en laatste Op Reis aflevering vanaf een ander ABC eiland! We waren voor 2,5e week op “vakantie” tijdens het overwinteren en wel op buureiland Bonaire. Hier spraken we af met Elsbeth Rispens die we al jaren kennen vanuit Nederland in de vastgoedwereld en FIRE movement. 

Wat een mooie kans om haar daar in haar mooie woning voor de microfoon te krijgen en het hemd van het lijf te kunnen vragen. Elsbeth stond in Nederland al samen met haar man op het podium bij Michael Pilarczyk om hun inspirerende verhaal te doen. Ze is professioneel levensgenieter, doet nu vrijwilligerswerk op Bonaire, is oprichtster van vastgoedvrouwen.com en nog veel veel meer.

In deze podcast ga jij er achter komen: 

– Of Elsbeth “steenrijk” is

– Wat ze vroeger als nuchtere Fries mee kreeg over geld vanuit huis en school

– Of Corona de beslissing om naar Bonaire te verhuizen makkelijker of moeilijker heeft gemaakt

– Wat de verschillen zijn tussen Curaçao en Bonaire

– Wat Elsbeth van haar tijd op Bonaire heeft geleerd tot nu toe

– Waarom doel en middel niet door elkaar moeten worden gehaald

– Hoe ze anno 2022 tegen vastgoedbeleggen aankijkt en wat ze als beter ziet: focus of spreading

– Hoe ze van verpleegkundige in Nederland naar financieel vrij en woonachtig op Bonaire ging en hoe jij dat volgens haar ook zou kunnen

– Waarom je nu al “later groot bent” en ook daar naar moet leven

Om bij Elsbeth haar woorden te blijven: “waar wacht je nog op?” Ga snel luisteren!

 

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben om net als Elsbeth op een eiland zoals Bonaire te gaan wonen of om te overwinteren net zoals Martijn? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. 

Klinkt goed? 

Ga dan nu naar: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratis-gesprek

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s. 

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.