Zo Word Je Steenrijk Op Reis #12 – Wereldprimeur met Rinkje van The Travelicious Family “Nooit meer naar huis” deel 2/2

We hebben een echte wereldprimeur met Zo Word Je Steenrijk. Vele malen werd ze al gevraagd maar altijd hield ze de boot af, maar gelukkig niet bij ons! Voor het eerst doet Rinkje van The Travelicious Family haar verhaal. Hierbij de tweede aflevering van het gesprek met Rinkje. Als je dat nog niet gedaan hebt luister dan eerst deel 1 van dit gesprek in aflevering #11. 

Rinkje is moeder van 3 jonge kids, partner van Wouter, belegger en influencer op Instagram. Daarnaast is ze uiteraard fulltime en professional reiziger.

Wat jij in deze 2 afleveringen met Rinkje gaat leren is:

– Wat is de reden dat ze The Travelicious Family gestart is en wat hoopt ze daarmee te bereiken?

– Waar The Travelicious Family in belegd om hun reizen te bekostigen

– Hoe was het om tijdens corona te reizen?

– Wat hun favoriete land is tot nu toe en waarom

– Hoe het is om te reizen met 3 jongen kinderen, waarvan 1 leerplichtig is

– Wat hun hoogte- en dieptepunten waren van het reizen

– Welke 3 dingen Rinkje mee zou nemen op reis als ze moest kiezen

– Wat ze hoopt dat de kinderen leren van het reizen

Lekker snel luisteren dus!

Volg Rinkje en haar familie zeker op Instagram:

https://www.instagram.com/thetraveliciousfamily/

SHOW LOVE FOR MOMMALUV

Heeft Rinkje van The Travelicious Family je geïnspireerd om ook je dromen te volgen? Om te gaan reizen met het hele gezin? Deze aflevering geen gratis weggever of aanbieding. Nee, we willen jou graag om een gunst vragen! Heeft Rinkje je geïnspireerd met deze podcast of hun Instagram pagina en wil je haar bedanken? Dat kan door een grote of kleine gift te doen voor de organisatie MommaLuv. Elke donatie is meer dan welkom en komt 100% aan op de plek van bestemming. Met jouw geld help je een vrouw in Afrika die net bevallen is de basisbehoefte voor haar kind te kopen. Denk aan luiers, babypoeder, klamboe, lakens, kleding en veel meer.

Doneer hier:

https://www.mommaluv.nl/thetraveliciousfamily

Bijdragen kan al vanaf 5 euro. Namens Rinkje, de baby’s en families in Afrika 1000x dank!

OOK BELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de wereld rondreizen of overwinteren en net als Martijn en Rinkje in vastgoed beleggen? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow.

Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.