Zo Word Je Steenrijk Op Reis #10 – Over strategie vs mindset, miljonair zijn en powercouples met Julia Kizimenko

Mijn gast van vandaag is onderneemster in hart en nieren. Samen met haar man Edwin draaide ze 400 miljoen omzet in de laatste paar jaar. Daarnaast is ze angel investor, moeder, vastgoed investeerder en vooral steenrijk in veel meer dan alleen financiële zin.

Ik heb het over: Julia Kizimenko

In deze moeilijke en zware tijden met de oorlog in Oekraïne wilden we graag juist deze podcast met Oekraïense powervrouw Julia naar buiten brengen. Ter inspiratie en als kracht. Wees sterk en weet dat er heel veel mensen over de hele wereld aan jullie denken en met jullie meeleven.

Onlangs heb ik ook haar partner Edwin Schaafsma te gast gehad in de podcast, mocht je die nog niet geluisterd hebben luister die ook zeker nog even.

Wat jij in deze podcast gaat leren:

– Of ondernemen aangeboren moet zijn of dat iedereen het kan leren

– Wat de reden is dat Julia zo blij is met haar leven en waarom ze anderen graag die vrijheid wil leren

– Hoe je ondernemer kan worden

– Waarom succes naar Julia haar mening maar voor 5% strategie is en voor 95% mindset

– Hoe je de taken kan verdelen als je samen met je partner onderneemt

– Of er dingen zijn die minder leuk zijn aan werken met je partner en zo ja welke dat zijn

– Of Julia zichzelf samen met Edwin als een powercouple ziet en wat haar definitie daarvan is

– Wat haar grootste les is geweest

15 GRATIS STRATEGIEGESPREKKEN EN 5X GROTE KORTING 

Julia heeft ook een fantastisch aanbod voor je!

Als luisteraar van de podcast maak je namelijk kans op 1 van de 15 strategiegesprekken met Julia of haar man Edwin twv 500 euro (hun tijd kost 1000 euro per uur en het gesprek duurt 30 minuten, dit is nog los van de waarde die jij krijgt van Julia/Edwin in de call). 

Let wel dit is alleen voor reeds bestaande ondernemers die vast zitten of de volgende stap willen zetten. 

Maak via https://zowordjesteenrijk.nl/edwin kans op 1 van de 15 gesprekken door je naam en mail achter te laten. 

Via die link kan je ook je kortingscode aanvragen voor het Growth Accelerator Programma van Julia en Edwin. 

Hiermee behaal je: Meer omzet. Meer groei. Meer succes. 

En ze beloven ondernemers dat als je al hun kennis toepast je binnen 1 jaar je bedrijf kan verdubbelen.

In 8 weken volg je de cursus en maak je je eigen groeiplan en volg je online wekelijkse coaching van Julia en Edwin. Normaal is die investering 4995 euro, maar met onze kortingscode krijgen de eerste 5 ondernemers maar liefst 1995 euro korting en is de investering slechts 3000 euro.

https://zowordjesteenrijk.nl/edwin

Bedenk dat Julia en Edwin normaal 1000 euro per uur rekenen of 100K voor een 1 op 1 traject. Claim jij 1 van de 5 plekken en ga jij naar het next level?

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.