Zo Word Je Steenrijk Op Reis #1 – Inzichten na de eerste weken Curaçao

Zo word je steenrijk is terug! Na een pauze van ongeveer een maand zijn we er weer. En niet met de gewone Zo Word Je Steenrijk afleveringen zoals je die van ons gewend bent, nee de podcast is op reis gegaan! Kosten noch moeite worden gespaard. Je host Martijn van den Berg neemt je vanaf het prachtige Curaçao mee in zijn ervaringen en belevenissen aldaar op het gebied van investeren, mindset en geluk. Soms zal hij dat alleen doen met een monoloog, maar vaker zal hij een of meerdere gasten hebben. Locals of andere buitenlanders die hij ontmoet heeft op het eiland en die een verhaal te vertellen hebben.

De eerste aflevering trapt Martijn af en slaat eigenlijk de brug tussen de eerdere Zo Word Je Steenrijk podcasts en de reis editie. Het was het einde van 2021 en dus ook een mooie tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Martijn deelt zijn belangrijkste inzichten na 3 weken Curaçao met je. Wat heeft hij nu al geleerd? Wat heeft Curaçao met hem gedaan? Hoe ziet een dag er daar uit? Welke vastgoedkansen ziet hij op het eiland?

Over vastgoedkansen gesproken! Ook in Nederland zijn die er nog genoeg. Ook in deze tijd. Of juist. Sommige twijfelaars zijn namelijk afgeschrikt. Daardoor zijn er wat meer deals voor de mensen die doorpakken.

Wil je net als Martijn overwinteren volgend jaar?

Financieel vrij worden?

Meer tijd voor jezelf en gezin?

Onze passie is vastgoed! Wil je daar ook mee starten maar weet je niet waar te beginnen? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek in met iemand uit ons team via www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek In het gesprek kunnen we jou vastgoed vragen beantwoorden. Kijken of vastgoed wat voor jou is. Een plan maken en we kunnen kijken of en hoe we vanuit Vrijheid Vastgoed jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Eind februari hebben we trouwens een 3 daags vastgoed retreat De Fundering. Hierin leer je in 3 dagen tijd de basis om in vastgoed te beleggen van mijn team van top coaches die zelf allemaal financieel vrij zijn met vastgoed. Meer informatie: www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek en www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Maak gebruik van deze lockdown periode om te leren en te groeien. Dit zal niet eeuwig duren en dit is je kans! Je kan nu niet zeggen dat je geen tijd hebt of te druk bent…

Wat zijn trouwens jouw ervaringen met Curaçao?

Welke inzichten heb jij gekregen van reizen?

Meer van dit soort podcasts doen hier? Welke thema’s? Welke gasten? We maken de Podcast voor jou en om jou te helpen dus laat het ons weten!

Laat het ons weten op Instagram per DM of mail naar info@vrijheidvastgoed.nl

Tot de volgende aflevering!

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.