Martijn overwintert op Curaçao en dus winterstop voor de podcast. Tot 2022!

Beste luisteraar van de Zo Word Je Steenrijk podcast. 2021 loopt alweer bijna ten einde en wat een bijzonder jaar is het geweest. In mei hebben we de eerste aflevering van Zo Word Je Steenrijk gelanceerd en wie had gedacht dat we zo snel zouden groeien. Dat we zoveel dankbare reacties zouden krijgen. Inmiddels halen we tienduizenden streams per maand; supergaaf! En nog belangrijker we helpen en inspireren mensen om hun financiële situatie en hun financiële toekomst te verbeteren.

De laatste tijd merk ik meer en meer hoe belangrijk en hoe waardevol gezondheid en rust zijn en daarom ga ik voor 4 maanden overwinteren op Curaçao, om daar samen met mijn gezin te genieten van de door ons opgebouwde financiële vrijheid. Seizoen 1 van Zo Word Je Steenrijk komt daarmee ten einde, maar geen zorgen begin 2022 komen we weer terug, groter en beter met mooie gasten en inspirerende financiële thema’s. In de tussentijd kan jij de oude afleveringen die je nog niet beluisterd hebt terugluisteren en ook is het de bedoeling dat ik met een aparte serie kom vanaf Curaçao die ‘De 10’ gaat heten. Hierin wil ik bijvoorbeeld mijn 10 grootste lessen, de 10 mooiste momenten van 2021 of juist mijn 10 doelen voor 2022 met jullie delen. Abonneer je op Zo Word Je Steenrijk op jouw favoriete podcast kanaal zoals iTunes of Spotify zodat jij deze serie ‘De 10’ als eerste kan beluisteren. Ik wil jullie vanuit mijn hart bedanken voor jullie steun en jullie enthousiasme. Voor nu ga ik lekker genieten van de zon, de rust, mijn vrouw en kinderen, want dan ben je pas echt steenrijk.

Martijn

P.S. Wil jij nou ook financiële vrijheid behalen met vastgoed? Wil je ook graag overwinteren op bijvoorbeeld Curaçao. Kijk dan even hoe wij je kunnen helpen. We hebben een gratis nieuwe e-book en je kan bijvoorbeeld een gratis strategiegesprek inplannen met iemand uit ons team en dan gaan wij kijken hoe we jou kunnen helpen. Want wij helpen mensen met online cursussen, live retreats en 1 op 1 trajecten in vastgoed. De links die vind je hieronder in de copy of kijk bijvoorbeeld op Instagram @vrijheidvastgoed

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.