#9 de weg naar financiële vrijheid met Meisjes met een Missie

In aflevering 9 gaat Martijn in gesprek met meisjes met een missie. Drie dames die de handen ineen hebben geslagen en elkaar motiveren om financiële vrijheid te bereiken. Samen ontdekken zij de mogelijkheden naar een passief inkomen. Van investeren in vastgoed tot aan forex, de dames doen het allemaal. 

In deze aflevering vertellen zij over hun tegenslagen, het belang van een juiste mindset en tips over hoe jij ook kan starten met jouw reis naar een passief inkomen.

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpbaar. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen!

Download het GRATIS e-book over 12 gemakkelijke manieren om te beleggen in vastgoed, zelfs zonder eigen geld: Www.vrijheid-vastgoed.nl/de12makkelijkemanieren

Volg de GRATIS training over beleggen in vastgoed: Www.vrijheid-vastgoed.nl/gratistraining 

Of start vandaag nog met beleggen in vastgoed: Www.vrijheid-vastgoed.nl/informatiepagina 

Meer over Zo word je steenrijk vind je op www.instagram.com/vrijheidvastgoednl 

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl 

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.