#8 met Floris over hoe je financiële vrijheid bereikt met beleggen in vastgoed

Deze week neemt Floris plaats bij Martijn op de bank. Door te beleggen in vastgoed heeft hij binnen no-time financiële vrijheid bereikt. Na de aanschaf van zijn eerste beleggingspand wilde hij graag doorpakken. Van meerdere financierders kreeg hij te horen dat dat niet mogelijk was. Na de cursus bij Vrijheid Vastgoed heeft hij ontdekt hoe je ook zonder veel eigen vermogen toch kan beleggen in vastgoed. Sindsdien heeft hij zijn portfolio flink uitgebreid. De teller staat nu op 8 beleggingspanden. Hij heeft zijn baan opgezegd om fulltime met vastgoed bezig te zijn en hij is coach bij Vrijheid vastgoed. 

Een uur lang gaan Floris en Martijn in gesprek over beleggen in vastgoed en delen zij de meest waardevolle tips. Deze aflevering wil je niet missen!

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpbaar. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen!

Download het GRATIS e-book over 12 gemakkelijke manieren om te beleggen in vastgoed, zelfs zonder eigen geld: Www.vrijheid-vastgoed.nl/de12makkelijkemanieren

Volg de GRATIS training over beleggen in vastgoed: Www.vrijheid-vastgoed.nl/gratistraining 

Of start vandaag nog met beleggen in vastgoed: Www.vrijheid-vastgoed.nl/informatiepagina 

Meer over Zo word je steenrijk vind je op www.instagram.com/vrijheidvastgoednl 

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl 

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.