#75 Investeren in Spanje met Lisette Kortland

De gast van deze week was een groot feestbeest en werkte in de media, maar na een burn-out en kanker bij haar partner gooide ze na een onverwachte komst van 2 kinderen het roer compleet om. 

Nu als moeder van 2 runt ze samen met Rachel Boschma en Mirjam de Bok het bedrijf Your Destinations en nemen ze ondernemende Nederlanders mee naar Spanje om ze compleet te ontzorgen bij het aankopen van Spaans vastgoed. 

Een tweede huis, een belegging, het is allemaal mogelijk. 

Wil jij graag het verhaal van Lisette horen?

Wil je meer weten over investeren in Spaans vastgoed?

Wil je weten hoe de dames jou daar vanuit Vrijheid Vastgoed bij kunnen helpen?

Bekijk of luister dan nu de podcast!

Youtube

https://youtu.be/oCtY_TlJBCM

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!

SPOTIFY: 

https://open.spotify.com/episode/317tb6Pc4LeXfq67ivPu0h?si=d7eb51e611a74953

APPLE PODCAST:

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/75-investeren-in-spanje-met-lisette-kortland/id1565309476?i=1000601026856&l=en

Download het gratis ebook over investeren in Spaans vastgoed hier: https://www.zowordjesteenrijk.nl/spanje

Zelf beginnen met investeren in Spanje, plan een vrijblijvende call in met iemand uit ons team: https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoedbelegger worden? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed & https://www.zowordjesteenrijk.nl

Er is in binnenkort weer een live retreat waar jij de basis van jouw kennis en succes kan leggen. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.