#73 Hoe regel je je financiering? Met Raymond Böcker van Financiering Regelen

In de serie van vier podcasts waarin we de waardeketen rondom de ‘Zo Word Je Steenrijk Podcast’ presenteren we vandaag de derde gast, te weten Raymond Böcker van Financiering Regelen. 

Eerder stonden we stil bij Nestr Smart Finance als verhuurhypotheek verstrekker vertegenwoordigd door Arnold van Hengstum en ERA Focus makelaars over taxaties, met Robbie van den Oetelaar. 

Maar als we dit weten en geregeld hebben is het zaak de financiering voor ons beleggingsobject te regelen en Financiering Regelen is hierbij de partij om dit te doen. Of het nu gaat om het liquide maken van overwaarde, een box1 of box3 financiering, Financiering Regelen regelt het voor je. 

Raymond Böcker is autoliefhebber, heeft een ICT achtergrond, is ondernemer, vastgoedbelegger en mede eigenaar van Financiering Regelen. 

Financiering Regelen bestaat sinds 2015 en doet 450-500 financieringen per jaar voor zo’n 320 miljoen euro. 

Persoonlijk weet Raymond ook waar hij over praat, hij heeft namelijk 8 panden en is dus van het ‘practice what you preach’. Om te investeren heb je kennis, visie en ondernemerschap nodig, zonder deze zaken ben je aan het gokken. 

Raymond zegt: gebruik de cashflow uit je business en koop daar assets mee die passief inkomen opleveren en zo bouw je iets waar generaties na je nog profijt van kunnen hebben. 

Kijk of luister nu de hele aflevering:

Youtube

https://youtu.be/83PIZLkspZg

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!

APPLE PODCAST: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/zo-word-je-steenrijk/id1565309476?l=en

SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/33NqyGJTYx425ZUYYnvg0i?si=CS7VeACDQWSswwQJ9YHz0g

Voor meer informatie over de podcast partners zie:

Vastgoed educatie, netwerk en events: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Verhuurhypotheek nodig: https://www.nestr.nl 

Notariaat: https://www.roxlegal.nl

Taxatie (dekking groot deel van Nederland): https://www.erafocus.nl

Hypotheekadvies: https://www.financiering-regelen.nl

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoedbelegger worden? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed & https://www.zowordjesteenrijk.nl

Er is in binnenkort weer een live retreat waar jij de basis van jouw kennis en succes kan leggen. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.