#72 Robbie van den Oetelaar oprichter ERA Focus Makelaars 2e podcast partner

In deze aflevering kondigen we de tweede van de vier partners rondom de podcast aan, te weten Robbie van den Oetelaar. 

Robbie is een bekende naam in de vastgoedwereld. Hij is zelf belegger en ondernemer, eigenaar van ERA Focus en lanceerde recent een nieuwe baanbrekende app: Properteye. 

Robbie wilde van jongs af aan al miljonair worden, maar waarom en hoe ging hij dat doen? Op z’n 15e ging hij van school…

Cijfers liegen niet zegt Robbie, hoe kan je ze naar je hand zetten om er kansen uit te halen? Hoe werd hij in slechts 1 jaar tijd financieel vrij 2.0?

Op het einde spreken we nog over de nieuwe baanbrekende app PropertEye. Meer informatie hierover https://www.properteye.nl/vrijheidvastgoed

Ga naar https://www.zowordjesteenrijk.nl/erafocus voor het rekenmodel

Kijk of luister nu de hele aflevering:

Youtube

https://youtu.be/J1S_ZASBctw

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!

APPLE PODCAST: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/zo-word-je-steenrijk/id1565309476?l=en

SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/33NqyGJTYx425ZUYYnvg0i?si=CS7VeACDQWSswwQJ9YHz0g

Voor meer informatie over de podcast partners zie:

Vastgoed educatie, netwerk en events: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Verhuurhypotheek nodig: https://www.nestr.nl 

Notariaat: https://www.roxlegal.nl

Taxatie (dekking groot deel van Nederland): https://www.erafocus.nl

Hypotheekadvies: https://www.financiering-regelen.nl

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoedbelegger worden? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed & https://www.zowordjesteenrijk.nl

Er is in binnenkort weer een live retreat waar jij de basis van jouw kennis en succes kan leggen. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.