#71 Arnold van Hengstum CCO van Nestr Smart Finance is de eerste podcast partner

Dit is de eerste van de vierdelige podcast serie waarin wij de 4 partners van de waardeketen aan je presenteren. In deze serie nemen we jou van begin tot eind mee in alle stappen die aan bod komen bij de aankoop en financiering van een beleggingsobject. 

Van de verhuurhypotheek tot aan taxatie en van hypotheekadvies tot aan de notaris.

In de eerste aflevering spreken we Arnold van Hengstum CCO van Nestr Smart Finance, een van Nederlands grootste aanbieders van verhuurhypotheken.

Hoe is Arnold van elektrotechniek en sales in bruin- en witgoed bij de financiële dienstverlening en Nestr terecht gekomen? 

Op welke manieren onderscheid Nestr zich van andere partijen in de markt? 

Hoe kan het dat Arnold al 30 jaar succesvol sales bedrijft zonder maar iets te verkopen maar door te verbinden, adviseren en meer te brengen dan te halen?

Wat is Arnold zijn kijk op de huidige vastgoedmarkt?

Kijk of luister nu de hele aflevering:

Youtube

https://youtu.be/N9OELtRJP50

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!

APPLE PODCAST: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/zo-word-je-steenrijk/id1565309476?l=en

SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/33NqyGJTYx425ZUYYnvg0i?si=CS7VeACDQWSswwQJ9YHz0g

Voor meer informatie over het construct, 250 euro korting claimen en om een Hotlap met Robert Doornbos in Zandvoort te winnen ga naar www.zowordjesteenrijk.nl/nestr

Voor meer informatie over de podcast partners zie:

Vastgoed educatie, netwerk en events: www.vrijheidvastgoed.nl 

Verhuurhypotheek nodig: www.nestr.nl

Notariaat: www.roxlegal.nl

Taxatie (dekking groot deel van Nederland): www.erafocus.nl

Hypotheekadvies: www.financiering-regelen.nl 

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoedbelegger worden? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed & https://www.zowordjesteenrijk.nl

Er is in binnenkort weer een live retreat waar jij de basis van jouw kennis en succes kan leggen. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.