#62 Financiële lessen voor Jan Modaal met Sandra Boon

Gast Sandra Boon werkte altijd erg hard aan onder andere een eigen bedrijf, maar kwam naar haar gevoel toch niet echt vooruit. Na een beëindigde relatie moest ze eigenlijk overnieuw beginnen en dat was voor haar de katalysator om zichzelf financieel slimmer te maken. Ze ging fanatiek aan de slag, met financiële vrijheid en reizen met een camper door Europa als doel. Tijdens die zoektocht heeft Sandra een methode ontwikkeld waarmee ze haar financiën regelt; een manier om je maandelijkse inkomsten en uitgaven te regelen op de automatische piloot. Meer geld overhouden en dat geld gebruiken om investeringen en nuttige financiële zaken mee te doen en dromen waar te maken.

https://www.zowordjesteenrijk.nl/janmodaal

Omdat meer mensen behoefte hadden een naslagwerk heeft Sandra besloten om alle lessen in een boek te zetten. Het boek is ook een spel is waarmee je dus al spelende leert. Aan het einde heb jij de kennis en automatismen. Meer kennis en veel interessante blogs vind je ook op haar site ikbenjanmodaal.nl. Ze schrijft daar voor iedereen, maar specifiek voor de grote middenlaag tussen de minima of de al vermogende mensen. Ze deelt onder andere de tip om eerst flink te besparen en later juist geld voor je laten werken. Dus korte termijn opoffering vs. lange termijn winst. Sandra schenkt maar liefst 4 exemplaren van haar waardevolle boek Money Game. Als jij reageert via de link en de vraag beantwoord maak je kans. Haar vraag is Welke droom zou je willen waarmaken als geld geen rol zou spelen? Win, of koop, het boek en leer net als Sandra: Geld is niet moeilijk en eng maar makkelijk en zelfs leuk!

https://www.zowordjesteenrijk.nl/janmodaal

Er is in binnenkort weer een 3-daags live retreat waar jij de basis van jouw kennis en succes kan leggen. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoedbelegger worden? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid:

https://www.vrijheidvastgoed.nl

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed & https://www.zowordjesteenrijk.nl

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.