#57 Ondernemend op slippers naar meer dan 54 miljoen omzet met Bas Urlings

Vandaag hebben we de enige echte ondernemer op slippers, Bas Urlings, te gast in de podcast. Bas is een ondernemer in hart en nieren maar ook een echte levensgenieter. Zijn bedrijven en hijzelf hebben meerdere awards gewonnen en inmiddels tientallen miljoenen omzet gedraaid. Dankzij keihard te werken heeft hij van zijn zaken een enorm groot succes gemaakt. Tegenwoordig heeft hij zichzelf grotendeels uit de dagelijkse bedrijfsgang genomen, hetgeen volgens hem één van de definities is van succesvol zijn. Als jij graag tips en tricks van één van de grootste namen uit de branche wil horen dan is deze uitzending helemaal voor jou.

https://www.zowordjesteenrijk.nl/ecom

Met zijn bedrijf Dwarfs is Bas erg actief via Marketplaces zoals Amazon. Daar koopt hij onder andere succesvolle merken op om die daarna naar een nog hoger volgend niveau te brengen. Het zijn natuurlijk uitdagende tijden voor de e-commerce met extreem gestegen kosten voor de logistiek en grondstoffen en nog veel restant stock uit de corona tijd. Maar Bas vertelt je hoe ze daarmee omgaan. Al deze kennis houdt Bas niet voor zichzelf maar deelt hij onder andere via cursussen over Amazon en E-commerce. Een grote gast vraagt om een groot voordeel en dat is precies wat we vandaag voor je hebben. Namelijk een cursus ‘E-commerce Marketplace Mastery’ van €1000 die je gratis kan volgen…. Klinkt als een truc, maar is dat niet dankzij het STAP-budget. Luister de uitzending en reageer via het formulier op de website. Dan krijg je ook sowieso 3 gratis en mega waardevolle relevante e-books, waarvoor je niks meer hoeft te doen dan je e-mailadres op te geven. Dus veel luisterplezier gewenst en daarna lekker aan de slag met al die kennis.

https://www.zowordjesteenrijk.nl/ecom

Er is in binnenkort weer een 3-daags live retreat waar jij de basis van jouw kennis en succes kan leggen. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoedbelegger worden? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid:

https://www.vrijheidvastgoed.nl

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed & https://www.zowordjesteenrijk.nl

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.