#53 Leer kinderen over geld en investeren en ze hoeven nooit zakgeld met Jennifer Barelds

Wat wij onze kinderen leren over geld en de financiële wereld gaat Jennifer aan het hart. En dan niet alleen zwaar economisch onderwijs maar veel meer gericht op de praktijk en ook hoe je juist buiten de normale paden je eigen weg kan vinden. Haar eigen 2 kinderen van 11 en 12 zijn dan ook een mooi voorbeeld van een alternatieve manier van financiële educatie. Jennifer geeft liever geen zakgeld, maar juist onderwijs en hulp bij het leren over het financiële stelsel, investeren en vastgoed. Voorheen had ze dan ook een baan als directeur in het voortgezet onderwijs, maar sinds een aantal jaar werkt Jennifer voor zichzelf en investeert ze in vastgoed. Daarbij betrekt ze natuurlijk het hele gezin; Zo zijn ze gezellig samen gaan flyeren op zoek naar nieuw vastgoed waar mama in zou kunnen investeren. Waarbij de kinderen beloond werden bij succes en zelfs deelgenoot werden in de investering. Ondertussen is de hele familie dan ook verliefd op, en een beetje verslaafd aan, het vastgoed.

https://www.zowordjesteenrijk.nl/fp

Jennifer is constant bezig met bijleren en zichzelf te verbeteren. De Netflix series zijn dan ook vervangen door boeken en leerzame podcasts zoals deze. In de aflevering hoor je veel tips over vastgoed en hoe je kinderen financieel slimmer kan maken en een voorsprong kan geven waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben. Jennifer heeft meerdere boeken geschreven waaronder ‘Jouw kind een financieel vrije toekomst’. Het is belangrijk om je bewust te zijn wat je doorgeeft aan kennis en gedrag aan je kinderen. Om jou, en je eventuele kinderen, ook wat op weg te helpen geeft Jennifer een boekenlijst met interessante lectuur weg en ook een waardevol artikel over ‘Ieder kind een financieel vrije toekomst’. Reageer via de site en ontvang ze gratis in je mailbox.

https://www.zowordjesteenrijk.nl/fp

Er is in binnenkort weer een 3-daags live retreat waar jij de basis van jouw kennis en succes kan leggen. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoedbelegger worden? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

 

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid:

https://www.vrijheidvastgoed.nl

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed & https://www.zowordjesteenrijk.nl

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.