#46 Van 500K gewonnen en verloren naar investeren in parkeerplaatsen met Bob Dijs

Geld verdienen heeft Bob altijd wel goed gekund, geld uitgeven echter ook. Op jonge leeftijd begon zijn interesse voor pokeren en dit speelde hij uiteindelijk meer dan verdienstelijk. Hij zag echter een kans om meer te verdienen door andere pokerspelers te begeleiden en voor zich te laten spelen. Na de verkoop van die organisatie begon hij op Curaçao met vakantiewoningen, maar dat bedrijf bleek lastiger om op te starten en Bob zat op een gegeven moment zonder geld. Op een koude winterdag keerde Bob terug naar Nederland om helemaal opnieuw te beginnen. Hier kwam hij toevallig tot de realisatie dat je met relatief weinig geld parkeerplaatsen kan kopen om die vervolgens te verhuren. Voor een leuk rendement en met minder mogelijke problemen en onderhoud dan met groot vastgoed.

https://www.zowordjesteenrijk.nl/diepezakken

Hij en zijn partner Dennis beheren nu het financiële blog: Diepe Zakken, met content voor iedereen die vermogend wil worden met aandelen, vastgoed, crypto’s of andere assetcategorieën. Daar schrijven ze onder andere ook over het kopen en bezit van parkeerplaatsen en bieden ze cursussen aan om jou te leren hetzelfde te gaan doen. Naast de informatie die Bob deelt met de wereld deelt hij ook graag waarde. Samen met de podcast geven we zijn waardevolle en uitgebreide e-book over klein vastgoed weg. Maar liefst 126 pagina’s met uiterst leerzame content. Als je na het lezen van het e-book in actie wilt komen kan je nu de videocursus Klein Vastgoed Hoog Rendement volgen. Laat je gegevens achter en je ontvangt naast meer informatie en het e-book ook een kortingscode voor maar liefst 20% korting. Wil jij ook graag Diepe Zakken reageer dan nu!

https://www.zowordjesteenrijk.nl/diepezakken

Er is in binnenkort weer een 3-daags live retreat waar jij de basis van jouw kennis en succes kan leggen. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoedbelegger worden? Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid:

https://www.vrijheidvastgoed.nl

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed & https://www.zowordjesteenrijk.nl

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.