#33 Speechen is niet eng en kan je leren met Majlis Schweitzer

Klamme handjes en het zweet wat je aan alle kanten uitbreekt. Heb jij dat ook als je voor een groep moet spreken? Gast Majlis Schweitzer van Speechen.nl leert mensen dat je daar helemaal geen angst voor hoeft te hebben en hoe hun boodschap aansprekend aan de wereld te verkondigen.

Majlis Schweitzer

Hey, eventjes iets anders; Er is in mei en juli weer een 3-daags live vastgoed retreat. Hier meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Geboren worden in een kunstenaarsgezin en idealisme van jongs af aan hebben bij Majis een verlangen naar avontuur, ontdekking, zingeving en echtheid veroorzaakt. Tijdens deze leuke aflevering hoor je van haar hoe ze dit combineert met haar inspirerende werk.

Je leert in deze aflevering:

–        Waarom Majis het lekker vindt om zelf facturen te versturen

–        Hoe je volgens Majlis jouw toegevoegde waarde kan ontdekken en vormgeven

–        Waarom Majlis een bijzondere maatschappelijke community wil opzetten

–        Waarom ze zeker niet wil doen wat er van haar verwacht wordt

–        Welke boodschap ze heeft voor haar vriendinnen

–        Hoe ze tot de ontdekking kwam dat haar vader een onwijs wijze man was

–        Waarom ze een steen kocht van 350 euro

Majis is zo aardig om 3 gratis boeken weg te geven voor de luisteraars van de podcast. Het boek Presenteren is een feest kan je winnen door te gaan naar https://zowordjesteenrijk.nl/speechen en daar je gegevens achter te laten. Ook maak je dan kans op 2 tickets voor een “Aanscherpavond” van Speechen.nl Een inspirerende avond met presentaties, een gastspreker en een klein stukje training van Majlis.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

 

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoed belegger worden?

Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Er is in mei en juli weer een 3-daags live retreat. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed & https://zowordjesteenrijk.nl

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.