#32 Vastgoedbeleggen in de UK en 50 jaar vastgoed ervaring met Lonneke Kemper

We zijn weer terug! Terug in Nederland. De Zo word je steenrijk Op Reis serie is daarmee ten einde gekomen en we pakken de gewone afleveringen vanuit onze studio in Huizen weer op!

 

In deze aflevering gaan we het hebben over onze grote passie: vastgoed! En dan zowel in Nederland als de UK. Martijn zijn gast van deze week heeft maar liefst 50 jaar ervaring in het vastgoed. Haar begin in het vastgoed was geboren uit noodzaak, maar inmiddels is het een passie geworden. En niet langer een verborgen passie waar ze zich voor schaamt, maar een openbare waar ze andere mensen graag mee wil besmetten.

 

Hey, eventjes iets anders; Er is in mei weer een 3-daags live vastgoed retreat. Hier meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

 

Wat je in deze podcast gaat leren:

– Wat volgens Lonneke zo mooi is aan vastgoed

– Hoe je als vrouw een huis kunt laten bouwen terwijl je zelf in een camper woont met kinderen

– Vastgoed in de UK en met name rent2rents

– Waarom het een voorrecht is om arm te zijn geweest

– Hoe ze werd opgelicht na de aankoop van haar eerste woning

– Waarom ze vroeger een boekenlegger van 100 gulden gebruikte

Lees de artikelen van Lonneke over vastgoed in de UK en treed met haar in contact via:

https://zowordjesteenrijk.nl/lonneke/ 

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

OOK VASTGOEDBELEGGER WORDEN?

Wil je ook graag de vrijheid hebben en vastgoed belegger worden?

Vastgoed is een erg mooi middel wat daarvoor kan zorgen vanwege de maandelijkse cashflow en omdat het inflatieproof is. Maar misschien weet je niet zeker of vastgoed wel bij je past…? Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen.

 

Klinkt goed? Ga dan nu naar: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratis-gesprek

 

Er is in mei weer een 3-daags live retreat. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

 

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

 

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

 

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

 

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://instagram.com/vrijheidvastgoed & https://zowordjesteenrijk.nl

 

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld ter entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.