#30 Je bent nooit te arm om rijk te worden met Mark Soons

Vandaag een leuke aflevering met Mark Soons, Mark is een investeerder, coach, auteur en de operationeel directeur van Tibor.nl van eerdere gast van de podcast Tibor Olgers. Van jongs af aan heeft hij al een voorliefde voor cijfers en geld en een passie om anderen te helpen. Hij gelooft in verkopen zonder trucs en nee verkopen aan klanten die niet bij je bedrijf passen. Vandaar ook de titel van zijn eerste boek; Stop met Verkopen, Start met Helpen.

Martijn en Mark bespreken vandaag zijn gemaakte fouten en investeringsstrategieën en de kansen die hij nu op dat gebied ziet. Mark leert ondernemers hoe zij hun juiste cliënten aantrekken en hoe investeerders cashflow genererende systemen kunnen opzetten. Tijdens een reis kwam hij tot het inzicht dat zijn tijd waardevol was en dat hij die ook zo zou gaan behandelen door slimme processen te ontwikkelen en dingen uit te besteden. Als leraar betaalde hij dan ook ooit eens anderen om het huiswerk van zijn leerlingen na te kijken en de tijd en geld die hij daarmee won konden toen worden gebruikt om te investeren. Mark deelt verder zijn 3 stelregels om succesvol te investeren zodat jij jouw eigen succesvolle strategie kan gaan ontwikkelen en ook jij baas kan worden over het belangrijkste bezit wat er is; Tijd!

Jij als luisteraar kan kans maken op 1 van de 3 exemplaren van het boek Stop met Verkopen, Start met Helpen als jij reageert via deze link:

https://zowordjesteenrijk.nl/helpen

Meer informatie over Mark vind je bijvoorbeeld via:

https://marksoons.nl

https://www.instagram.com/marksoons_1

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.