#29 Hoe eerder je begint hoe beter; is Lieke Nusteling miljonair voor haar 30e jaar?

Lieke Nusteling is een millennial en je zou het misschien niet verwachten van een millennial, maar Lieke is zeer actief bezig met geld, beleggen, ETF’s en aandelen en haar financiële vrijheid. Ze heeft dan ook als doel om al op haar 30e miljonair te zijn, maar met zo’n doel word je in Nederland al snel als arrogant bestempeld. Wat dat betreft leven we in een bekrompen land waarin geld en financiën vooral iets zijn om niet over te praten. Gelukkig dat deze podcast er ook is om dat taboe te doorbreken.

In deze aflevering bespreken Martijn en Lieke hoe ze andere jongeren wil helpen met hun eigen financiële bewustwording en om hun volledige potentie te benutten. Haar advies is om er actief mee bezig te zijn. Je bent geen toeschouwer of passagier, maar de piloot van je eigen financiële toekomst. Lieke vertelt hoe het komt dat ze al sinds haar jeugd heel geldbewust en spaarzaam is. En misschien wel haar belangrijkste tip; Praat met mensen om je heen over geld! Het is spannend maar o zo waardevol.

Jullie als luisteraars van de podcast hebben weer een mooi voordeeltje. Lieke heeft namelijk een beleggingscursus voor beginners gemaakt waar ze 1 gratis exemplaar van weggeeft aan een gelukkige winnaar. Laat je gegevens achter via het formulier op de website en wie weet kan jij al snel aan de slag.

https://zowordjesteenrijk.nl/lieke

Meer informatie over Lieke vind je bijvoorbeeld via:

https://www.instagram.com/millennialmindsetnl/

https://liekenusteling.nl/

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.