#28 Van afval naar 55 panden met Martijn zijn vastgoedmentor David Law

Vandaag gaat het weer eens fijn over vastgoed en met niet zo maar een gast. Deze keer is het David Law die zijn verhaal doet op het gouden bankje. David is een vastgoedbelegger en de coach en vastgoedmentor van Martijn. In die hoedanigheid heeft Martijn heel veel aan hem gehad en tijdens deze uitzending deelt David zijn kennis ook met jullie. Zo hoor je onder andere waar ook jij aan het geld kan komen om te investeren in vastgoed.

Ondernemen zat altijd in David z’n bloed en hij heeft dan ook maar 30 dagen voor een baas in loondienst gewerkt. Daarna is hij begonnen als eigen ondernemer in binnen- en buitenland en is hij lang actief geweest in de recycling business met China. Rond zijn 40ste kwam hij echter tot de conclusie dat het anders moest. David wou minder zakelijk reizen en meer tijd voor zijn gezin en zocht een cashflow asset waarmee dat kon. Dit bleek uiteindelijk vastgoed te zijn.

Een periode van persoonlijke ontwikkeling en veel tijd, geld en energie investeren in kennis en coaching hebben ervoor gezorgd dat David tegenwoordig een portfolio heeft van meer dan 50 panden. Met zijn coaching zorgt hij nu ook dat zijn mentees niet alles zelf hoeven uit te vinden en zijn fouten niet zullen maken. Fouten in het vastgoed zijn namelijk meestal dure fouten en investeren in kennis loont dus altijd.

Meer informatie over David vind je bijvoorbeeld via https://www.davidlawcoaching.nl/

https://www.instagram.com/david_law_official/

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjeseenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.