#27 Suzanne van Duijn haar route naar 100.000 per jaar

Suzanne van Duijn is een, nee DE, Vrije Meid. Dat was zeker niet altijd zo wat vroeger voelde ze zich gevangen in loondienst. Ondanks twijfel van haar omgeving heeft ze voor haar eigen weg en pad gekozen. Door vaak te beginnen met een nieuwe uitdaging, ervaringen op te doen en te reizen kwam ze erachter wat ze echt wou en hoe ze dat kon bereiken. Vrijheid is voor Suzanne erg verbonden met reizen, dus ze heeft gezorgd dat ze lekker kan reizen terwijl ze op haar eigen schema en als eigen baas werkt.

In de aflevering bespreekt ze met Martijn hoe ze Digital Nomad werd en hoe ook jij als werkend persoon je eigen nieuwe route kan gaan kiezen. De lessen die zij geleerd heeft leert ze nu ook aan anderen als auteur, public speaker, coach en vrijheidsondernemer. Voorheen was werk een middel en geen passie, maar nu is het beiden. In de podcast doet ze haar over de jaren opgedane inzichten uit de doeken.

Zo word je steenrijk geeft 1 gratis exemplaar weg van haar boek: Work Hard Travel Harder. Via de pagina https://zowordjesteenrijk.nl/vrijemeid kan je je aanmelden om kans te maken.

Zelf geeft Suzanne onder andere de e-cursus Ontdek je missie. Kom er achter wat jij echt leuk vindt, waar jij goed in bent en hoe je dit kan vertalen naar een verdienmodel waar mensen je graag voor betalen. De prijs hiervoor is normaal 197 euro ex BTW, maar nu als actieprijs voor de podcast slechts 99 euro. Daarbij krijg je ook nog 3 bonussen: 1 exemplaar van het boek Work Hard Travel Harder, een live Q & A en een extra masterclass.

Meer info vind je hier:

https://www.suzannevanduijn.nl/ontdek-jouw-missie-ecourse/

Gebruik de code MARTIJN om je korting te claimen en te beginnen met de cursus.

Suzanne heeft een nieuw boek geschreven; De route naar een 100.000 per jaar. Pak je exemplaar in de pre sale zodat jij kan gaan beginnen met het uitstippelen van jouw route.

https://www.bol.com/nl/nl/f/de-route-naar-100-000-euro-per-jaar/9300000041105302/

Meer informatie over Suzanne vind je bijvoorbeeld via https://www.vrijemeid.nl/

Kijk hier voor mijn gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/de12makkelijkemanieren

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.