#26 Susanna Thakoeri dankzij FIRE & Vastgoed financieel vrij

Eerder kunnen stoppen met werken was voor Susanna Thakoeri de grootste drijfveer om in 2014 te beginnen met beleggen. Ze werkte hard, had een goed salaris, maar voelde zich niet happy. In een klein zaaltje boven een café in België begon haar kennismaking met FIRE (Financial Independence Retire Early) en het besparen op dingen die minder belangrijk zijn om zo te investeren in een passief inkomen. Zij en haar man besloten om hun geld voor zich te gaan laten werken. Het inkomen uit werk werd vervangen door inkomen uit assets.

Samen met Martijn bespreekt ze hoe ze zich in eerste instantie helemaal op aandelen stortte en urenlang bezig was met het analyseren van alle aandelen en de markt. Dit was succesvol, maar om nog sneller stappen te kunnen maken richting financiële vrijheid kwamen ze al snel bij vastgoed uit. Dankzij vastgoed is Susanna binnen 6 jaar financieel vrij geworden en uitgegroeid naar 19 panden op het hoogtepunt. In deze aflevering leer je welke assets wellicht bij jou passen, hoe je kan beginnen, welke stappen je kan doorlopen en waarom het formuleren van een concreet doel zo belangrijk is.

Meer informatie over Susanna vind je bijvoorbeeld via https://www.vastgoedvrouwen.com/

Kijk hier voor mijn gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/de12makkelijkemanieren

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.