#25 Iris Newman budgetteert, bespaart en belegt zich naar financiële vrijheid

Iris Newman, ook wel bekend als One Broke Girl, helpt velen Nederlanders en in het bijzonder vrouwen, op weg naar hun financiële vrijheid. Ze heeft vroeger in de schoolbanken weinig geleerd over geld, maar dankzij jaren van leren en zelf ontdekken toont ze tegenwoordig anderen hoe je hier je kracht van kan maken.

Tijdens de aflevering hebben Martijn en Iris het onder andere over de 3 B’s; budgetteren, besparen en beleggen. Iris houdt van budgetteren en een goede besparing maar dan niet om je geld op te potten, maar juist met de insteek om je geld aan het werk te gaan zetten zodat je hier profijt van hebt. Het is verstandig om te gaan beleggen om vermogen op te bouwen maar zeker ook om te zorgen dat je door de inflatie niet armer wordt.

Iris vindt dan ook dat iedereen eigenlijk vandaag zou moeten beginnen met beleggen, al is de inleg nog zo klein, om te ervaren hoe het is en wat de soort is die het meeste bij jou past. Het is niet moeilijk of eng, je moet alleen die eerste stap zetten. Iris is heel open over geld en ook wat ze zelf verdient want anders houden we alleen de bedrijven slim en onszelf dom. Eigenlijk heel logisch natuurlijk maar zoals bekend rust hier helaas vaak een taboe op. Laten we dat met z’n allen doorbreken!

Om meer mensen financieel slim te maken heeft Iris een eigen cursus met de basisbeginselen van beleggen.

Wil jij kans maken op 1 gratis ‘Beleggen Voor Beginners’ cursus laat dan je gegevens achter via:

https://zowordjesteenrijknl/broke

Haar cursus biedt onwijs veel waarde en is normaal al slechts € 79, maar nu met de code steenrijk krijg je nog eens 15% korting op de aanschaf.

Lees hier meer en sla je slag:

https://onebrokegirl.nl/product/cursus-beleggen-voor-beginners/

De echte go-getters wachten natuurlijk niet tot dat ze iets gratis krijgen maar doen die kleine investering in zichzelf gewoon. Mocht je later worden gekozen als gelukkige winnaar krijg je uiteraard het aankoopbedrag terug (Let op: De cursus gaat op 1 november van start en wordt dan ook gelanceerd)

Volg Iris via haar site en socials.

https://onebrokegirl.nl

Kijk hier voor mijn gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/de12makkelijkemanieren

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.