#24 Mark Siegenbeek van Heukelom over zingeving en het bekostigen van je ideale levensstijl

Heb je behoefte aan wat energie en positiviteit? Dat komt goed uit want dat heeft Mark Siegenbeek van Heukelom in overvloed. Zijn levensvisie zal zeker aanstekelijk op je werken en je tot eigen inzichten doen komen. We bespreken de negatieve relatie met geld die hij vroeger had en die veel mensen nog steeds hebben. Deze wordt vaak vanuit huis meegegeven of onderweg gevormd en kan jouw financiële groei serieus belemmeren.

Mark is trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en auteur van de boeken “Helemaal naar de meditering” en “Is dit het nou?”. Hij gelooft dat iedereen het verdient om het beste en het leukste uit zichzelf te halen en dat je daarbij geholpen mag worden. Vanuit die gedachte helpt hij voornamelijk jonge professionals om meer grip te krijgen, en richting te bepalen, in hun (financiële) leven en voor het leven van hun dromen te gaan.

Hij heeft zelf de voordelen van persoonlijke coaching en training ondervonden en deelt zijn kennis nu graag met anderen die nog zoekende zijn. In de podcast heeft hij het met Martijn over hoe jij zingeving in je leven kan vinden en door je angsten heen kan gaan. Hulp vragen is geen teken van zwakte want niemand heeft alle kennis al in huis en kan het alleen.

Om anderen ook te helpen hun leven te upgraden naar een 8, 9 of 10 geeft Mark zijn waardevolle online training waarin je leert hoe je die ideale levensstijl kunt bekostigen zonder dat het je meer tijd en vrijheid kost dan je lief is. Speciaal voor de luisteraars van de podcast verloten we 1 gratis training ter waarde van € 347!

Laat je gegevens achter op de website en maak kans op deze waardevolle training:

https://zowordjesteenrijk.nl/mark

De training is de investering al meer dan waard maar we hebben speciaal voor de luisteraars nog een korting bedongen van € 50, zodat het helemaal een no-brainer is.

Gebruik de code “steenrijk” bij het afrekenen om je korting te claimen: https://www.thestartupofdreams.nl/courses/bekostig-je-ideale-levensstijl/

Kijk hier voor mijn gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/de12makkelijkemanieren

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.