#23 Michelle Germans van mishandeling en nachtmerrie naar kracht en mooie droom

Deze keer een wat ander verhaal dan anders. Een heftig levensverhaal van een super krachtige vrouw over haar zeer roerige verleden en de 180 graden draai die ze maakte. Michelle Germans brengt bewonderenswaardig goed onder woorden hoe zij haar verschrikkelijke periode van 10 jaar mishandeling tijdens 2 verschillende relaties heeft weten om te buigen in een heel positief en krachtig verhaal. Nadat ze gevlucht was naar Barcelona heeft ze er heel bewust voor gekozen dat ze meer wil gaan halen uit het leven en, zoals ze het zelf zegt, uit haar slachtofferrol ging stappen.

De vastgoedcursus van Martijn en Vrijheid Vastgoed was voor Michelle mede de reden en het startschot om dingen compleet anders te gaan doen. Ze heeft besloten om geen genoegen te nemen met haar huidige situatie, maar om vol te gaan voor een beter leven. Inmiddels heeft ze haar eerste beleggingspand en is ze op weg naar financiële vrijheid. Er ligt nog heel veel moois voor Michelle in het verschiet want zij gebruikt haar oude pijn nu als motivatie voor een perfecte mindset en het creëren van haar droomleven.

Uit het verhaal Michelle kan iedereen heel veel inspiratie en motivatie halen en zich realiseren dat de juiste instelling en mindset, ondanks alle tegenslagen van het leven, de basis van alle geluk is. Leg zeker contact met Michelle via Instagram want deze dame gaat hele mooie dingen bereiken! https://www.instagram.com/michelle.germans/

Ook je leven omgooien en van pijn motivatie en kracht maken? Onze cursus gaat veel verder dan alleen vastgoed of geld, maar ook mindset, gewoontes en geluk.

Kijk hier voor ons gratis e-book: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/de12makkelijkemanieren

Of plan een gesprek in met iemand uit ons team om te kijken hoe wij je kunnen helpen: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.