#20 met Thierry Stokkink over zijn reis van onwetend hypotheekadviseur tot succesvol vastgoedbelegger

De altijd goedlachse en vrolijke Thierry Stokkink kwam na meer dan 10 jaar als hypotheekadviseur tot de conclusie dat hij eigenlijk nog niet heel veel wist, toen werd het zijn missie om anderen mee te nemen op zijn reis om kennis te vergaren en zelf vastgoedbelegger te worden. Hij is de oprichter van Thuiz Hypotheken waarmee hij vastgoedfinancieringsadvies en bemiddeling voor vastgoedinvesteerders biedt. Met zijn Masterclasses, interviews, vergelijkingen en het platform verbind hij experts en vastgoedbeleggers met elkaar.

Om zichzelf extra motivatie te geven gaf hij zich de haast onmogelijke challenge om 12 panden in 4 maanden aan te kopen. En dit is hem gelukt! Thierry heeft inmiddels een vastgoedportefeuille van 13 panden opgebouwd en is nog lang niet klaar. In deze aflevering hoor je hoe dat tot stand kwam en wat hij onderweg geleerd heeft.

Speciaal voor de luisteraars van de “Zo word je steenrijk” podcast die graag willen gaan beleggen in vastgoed, of iets anders met de overwaarde op hun woning willen gaan doen, heeft Thierry een mooie aanbieding voor de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk. Dit is een gesprek van 1,5 uur met een overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur ontdek je samen wat jouw huidige vermogen is, wat je startkapitaal voor vastgoed moet zijn, cashflow prognoses, groeiprognose en veel meer. Ontdek je daadwerkelijke financiële situatie en de strategie om je vastgoedportefeuille te gaan financieren. Na afloop ontvang je een gespreksverslag. Kortom je staat helemaal in de startblokken om te beginnen met vastgoed beleggen.

Meer info en aanmelden kan hier: www.vastgoedblauwdruk.com

Met de kortingscode Martijn krijg je deze week maar liefst 100 euro korting bij het afrekenen en is de investering slechts 195 euro i.p.v. de gebruikelijke 295 euro!

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.