#19 met Ruben van Marion over aandelen, crypto en vastgoed in de UK

School ging Ruben van Marion niet altijd even goed en makkelijk af. Docenten zeiden dat hij het niet zou redden. Dit was de motivatie die hij nodig had en hij bewees het tegendeel. Op jonge leeftijd zette hij daarna zijn eigen hoveniersbedrijf op waar hij leerde om hard te werken. Hij kwam er echter wel achter dat dat harde werken hem niet rijk of gelukkig zou maken.

Het roer ging om, het bedrijf en huis werden verkocht en hij ging de online marketing in. In deze podcast vertelt hij over het opbouwen en runnen van een bedrijf en waarom het belangrijk is om een online business te hebben in deze tijd omdat er steeds meer online gedaan wordt en online schaalbaar is. Ook hebben we het over investeren in aandelen, crypto en vastgoed in de UK. Inmiddels werkt geld dus voor Ruben en Ruben nog maar een beetje voor geld. Mindset en kennis maakten hem unstoppable.

Wil jij tips ontvangen over hoe je je website converterend(er) kan maken. Download dan gratis de checklist via: https://zowordjesteenrijk.nl/unstoppable Ook geeft Ruben van Unstoppable Agency 5 1-op-1 consultancygesprekken weg van 1 uur. Dit is wel voor bestaande bedrijven die graag naar de next level willen gaan d.m.v. online marketing.

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpbaar gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

https://zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op https://www.instagram.com/vrijheidvastgoed/

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.