#18 met vastgoedbelegger Pim van der Vlist; een goede inkoop is je eerste winst!

Vastgoedbelegger Pim van der Vlist solliciteerde ooit zonder enige ervaring op de vacature ‘verhuurmakelaar gezocht’. Dit was de start van zijn vastgoed avontuur. Na enkele jaren begon hij voor zichzelf als verhuurmakelaar en startte hij met het aankopen van beleggingspanden. Tegenwoordig deelt hij zijn kennis door het coachen van startende vastgoedbeleggers.

Ben jij benieuwd hoe je kan starten met het investeren in vastgoed? Hoe je ondanks de gekte op de markt toch goede deals kan scoren? Voor alle startende (en ervaren) vastgoedbeleggers, check de nieuwste aflevering snel. In deze aflevering deelt Pim veel van zijn waardevolle tips.

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpbaar gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet je niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen en deel de podcast met je vrienden, familie en collega’s!

www.zowordjesteenrijk.nl

Meer over Zo word je steenrijk vind je op www.instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl

Wil jij GRATIS het vastgoed E-book ontvangen? Ga dan snel https://www.vrijheid-vastgoed.nl/de12makkelijkemanieren

Wil jij een GRATIS online vastgoed training? Ga dan naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/training

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.