#12 van schuld naar vermogen door een goede mindset

Tijdens een reis door Azië kwam Ferry erachter dat vrijheid het allerbelangrijkste voor hem was. Financiële vrijheid werd zijn doel. Vastgoed het middel. Deze week deelt hij zijn verhaal bij Martijn op de bank.

Voordat hij het roer omgooide stond zijn huis onderwater en dreigde hij het te verliezen. Tot hij vastberaden besloot financiële vrijheid te gaan bereiken. Binnen no-time bouwde hij een zelfstandige woonruimte op de eerste etage van zijn woning en wist hiermee de hypotheek te dekken en een passief inkomen te genereren. Hij deed een vastgoed cursus, stelde doelen en werd al snel financieel vrij. Ben jij benieuwd naar zijn geheimen? Beluister dan deze aflevering!

Heb jij interesse om te gaan investeren in vastgoed in de UK & wil jij kans maken op een 1 op 1 gesprek met Ferry? Ga dan naar www.zowordjesteenrijk.nl/ferry

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpbaar gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen!

www.zowordjesteenrijk.nl 

Meer over Zo word je steenrijk vind je op www.instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl 

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.