#10 beleggen in tijden van negatieve spaarrente is een must! Met Harm van Wijk van Beleggen.com

Harm van Wijk -bekend van Beleggen.com– zit deze week op de gouden bank. Harm heeft de afgelopen jaren niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties. Als grensverleggende beleggingsexpert is hij onder andere bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en verscheen regelmatig in de media. Ook heeft hij de afgelopen jaren samengewerkt met verschillende banken. Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen. En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om veilige financiële toekomst voor zichzelf (en hun gezin) te creëren en andere doelen te bereiken.

In deze aflevering deelt Harm waarom je juist moet gaan beleggen in tijden van negatieve spaarrente, waarom focus belangrijk is en welke ‘code’ hij gekraakt heeft. Ben je benieuwd naar beleggen in aandelen en opties en wil je hier nu wel eens geld mee verdienen ipv verliezen? Dan mag je deze aflevering zeker niet missen!

Wil jij GRATIShet boek van Harm van Wijk “in 10 stappen succesvol beleggen” ontvangen ga dan snel naar www.beleggen.com/steenrijk je betaald alleen de verzendkosten a 6,95. 

In “Zo word je steenrijk!” wordt geld bespreekbaar en begrijpbaar gemaakt. Bekende en minder bekende Nederlanders praten open over geld, passie(f) inkomen, financiële vrijheid, diverse beleggingen, mindset en geluk. Martijn ontdekt wat volgens zijn gasten de beste investeringen en grootste geheimen zijn. Wat hadden Martijn en zijn gasten graag op school of van hun ouders geleerd over geld? Maakt geld nou echt gelukkig? Wat zijn praktische tips die jij in je eigen leven kan toepassen? Hoe kan je anderen helpen als je vermogen hebt en de wereld een stukje mooier maken?

Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen!

www.zowordjesteenrijk.nl 

Meer over Zo word je steenrijk vind je op www.instagram.com/vrijheidvastgoed

Contact: info@vrijheidvastgoed.nl 

Disclaimer: Deze podcast is bedoeld voor entertainment en inspiratie. Uitspraken van Martijn en zijn gasten kunnen niet gezien worden als financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investeringen. Informeer je goed en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.