Zo word je steenrijk - Liesbeth Uithol

Jouw waardevolle strategie-gesprek & Kans op een gratis boek

Wil je ook uit de Ratrace stappen en meer gaan reizen? Liesbeth geeft gratis strategiegesprekken weg om te bepalen wat jouw manier hiervoor zou kunnen zijn. Laat je gegevens achter en ze neemt contact met je op. Meer over haar ervaringen kan je ook lezen in haar boek; Reizen, Werken en Opvoeden. Je kan een gratis exemplaar winnen als je reageert via het formulier.

Liesbeth Uithol - Locatie onafhankelijk ondernemer

Locatie onafhankelijk geld verdienen en lekker alleen of met je partner een reizend bestaan leiden. Dat klinkt heerlijk toch? Het reizen en werken kan tegenwoordig slim gecombineerd worden waardoor het voor veel mensen echt mogelijk is en niet bij een droom hoeft te blijven. In deze aflevering hoor je van Liesbeth hoe zij het heeft gedaan en hoor je tips waarmee jij het ook zou kunnen realiseren. Liesbeth helpt nu ook anderen met hun persoonlijke online of offline business concept om zo hun vrijheid te gaan ervaren en gedroomde leven te leiden. Dit doet ze met haar bedrijf Nomadness In My Bus (https://www.nomadnessinmybus.com)

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.