Zo word je steenrijk - Arnold van Hengstum

Kans op een Hotlap met Robert Doornbos en claim €250 korting

Voor meer informatie over het construct, die 250 euro korting claimen en kans om een Hotlap met Robert Doornbos in Zandvoort te winnen reageer via het formulier.

Vorige slide
Volgende slide

Arnold van Hengstum - Com. Directeur Nestr

Dit is de eerste van de vierdelige podcast serie waarin wij de 4 partners van de waardeketen aan je presenteren. In deze serie nemen we jou van begin tot eind mee in alle stappen die aan bod komen bij de aankoop en financiering van een beleggingsobject. Van de verhuurhypotheek tot aan taxatie en van hypotheekadvies tot aan de notaris. In de eerste aflevering spreken we Arnold van Hengstum CCO van Nestr Smart Finance, een van Nederlands grootste aanbieders van verhuurhypotheken.

Hoe is Arnold van elektrotechniek en sales in bruin- en witgoed bij de financiële dienstverlening en Nestr terecht gekomen? Op welke manieren onderscheid Nestr zich van andere partijen in de markt? Hoe kan het dat Arnold al 30 jaar succesvol sales bedrijft zonder maar iets te verkopen maar door te verbinden, adviseren en meer te brengen dan te halen? Wat is Arnold zijn kijk op de huidige vastgoedmarkt?

Voor meer informatie over het construct, 250 euro korting claimen en om een Hotlap met Robert Doornbos in Zandvoort te winnen reageer via het formulier.

Voor meer informatie over de podcast partners zie:
Vastgoed educatie, netwerk en events: www.vrijheidvastgoed.nl 
Verhuurhypotheek nodig: www.nestr.nl
Notariaat: www.roxlegal.nl
Taxatie (dekking groot deel van Nederland): www.erafocus.nl
Hypotheekadvies: www.financiering-regelen.nl 

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.